En af de vigtigste ting i vores samfund er innovation. Det er mere eller mindre defineret som det, der er ansvarlig for fremskridt. Det gælder i hvert fald, hvis vi snakker hele menneskehedens fremskridt, men der er selvfølgelig også nogle, der vil argumenter mod dét. Sådan er det jo, når nu mennesker elsker at diskutere, men det er såmænd også noget, vi har brug for, hvis vi vil innovere. Det vi vil snakke om i dag er dog ikke, hvordan du selv kan skabe noget nyt, men derimod hvordan du kan være med til motivere andre til at skabe noget nyt. Innovation kræver i mange tilfælde penge, så hvis du bruger dine penge på noget, der er innovativt, fører det på stort plan til, at flere investorer tør at give iværksættere en chance, selv når sandsynligheden for, projektet aldrig bliver til noget, er meget høj. En af de ting, der ser meget innovation på det seneste, er biler. For at give dig et indblik i, hvad det helt præcis vil sige, har vi fundet tre innovative biler, vi synes er værd at overveje, når man er på jagt efter en ny bil og gerne vil støtte innovation.

Tesla er jo primært kendt for at producere innovative biler, så uanset om du er interesseret i en selvkørende bil, en der er godt for miljøet eller bare en super sej bil, får du altså noget af det nyeste nye i en Tesla. For mange er modellen Tesla S det rigtige valg, men i alle Teslas modeller får du altså en masse ny og innovativ teknologi med videre, så bare vælg den, du bedst kan lide.

Det er dog ikke det eneste mærke, der kan finde ud af at innovere, så hvis du er mere til et af de ældre og mere anerkendte mærker, kan du i stedet forsøge dig med en E-klasse Mercedes. De er ikke lige så hurtigt ude med de nyeste teknologier, men når de implementerer dem, kan du til gengæld være sikker på, at de virker 100%. En vigtig del af innovation er, at det bliver finpudset, så også her er du altså med til at støtte op om, at vi får mere innovation i vores samfund.

Den sidste bil vi vil nævne er ikke på markedet endnu, men et tysk firma har produceret en bil, der producerer nok strøm til at køre konstant, mens solen er fremme – og også mange timer bagefter. Den er dækket af solceller, så det er altså ikke kun i et tropisk klima, den kan generere nok strøm, men derimod også i et klima som det danske. Selv når det er overskyet om vinteren, burde du ikke løbe ind i nogen problemer, med mindre du har tænkt dig at køre hele natten.